Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hutje op de hei huren

Het is een gevleugelde uitspraak en tegelijkertijd een uitspraak die doet denken aan de meest relaxte vorm van vakantie vieren die u zich maar kunt bedenken: het boeken van een hutje op de hei. Het klinkt heerlijk, maar toch durft u het niet aan. Waarom? Omdat het misschien wel adembenemend mooi is om met een prachtig uitzicht en in alle rust op te staan en de dag door te brengen, maar het lijkt u toch ook wel een beetje saai. Deze angst hoeft u vanaf nu niet meer te hebben. Wanneer u een Reggehooiberg huurt, boekt u namelijk echt dat gevoel van het hutje op de hei, maar is er in de buurt (niet té dichtbij natuurlijk) wel ontzettend veel te beleven.

Gevoel van een hutje op de hei huren

Indien u een Reggehooiberg huurt, boekt u het gevoel van een hutje op de hei huren. Reggehooibergen staan namelijk op verschillende prachtige en rustige plekken in het heerlijke Twenste landschap, met adembemende uitzichten op bossen, weilanden en rondhuppelende dieren. Vanuit uw hutje op de hei fietst en wandelt u zo de prachtige natuur in en vanaf het heerlijke terras van uw hutje op de hei, geniet u van de rust en ruimte om u heen! Boekt u een hutje op de hei in de vorm van een Reggehooiberg, dan zult u slapen in een hooiberg. Dit op zich is natuurlijk al uniek, maar het geeft u ook echt het gevoel van het huren van een hutje op de hei!

Hutje op de hei huren met heerlijke activiteiten

Een hutje op de hei huren is absoluut niet saai als u een Reggehooiberg boekt. Ten eerste komt u bijzonder overnachten in een heerlijke accommodatie met prachtige robuuste palen aan de buitenkant, een romantisch interieur en natuurlijk een adembenemende omgeving. Ten tweede is in de directe omgeving ontzettend veel moois te vinden in de natuur en ten derde is op de vakantieparken waar de Reggehooibergen lekker rustig gelegen zijn, dikwijls lekker veel te doen. Op die manier combineert u verschillende geneugten met elkaar en is het hutje op de hei huren in een Reggehooiberg misschien nog wel unieker dan het hutje op de hei uit het spreekwoord!

Linkruil.org

Comments are closed.