Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Huur je touringcar bij ons

Staat er binnenkort een mooie groepsreis op de planning naar het buitenland? Mooie vooruitzichten, maar heb je er al over nagedacht hoe je op de bestemming gaat komen? Vliegtickets zijn vaak erg prijzig en daarbij moet je ook nog je vervoer regelen vanaf het vliegveld. Het kan daarom erg interessant zijn om een bus te huren die vanaf jouw gewenste startlocatie naar de eindbestemming rijdt en daarbij al je reisgenoten meeneemt.

 

Hoe werkt touringcar huren?

Wanneer je besluit om bij touringcar huren te huren kun je contact met ons opnemen via de telefoon of door een offerte aan te vragen via de site. Allereerst is het belangrijk om aan te geven met hoeveel personen de reis wordt gedaan. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen wij de juiste touringcar aanbieden. Onze touringcars worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Van de basic bus tot de luxe bus. Hoe luxer de bus hoe meer extra’s er zijn. Denk hierbij aan airco, stroom, televisie etc. Onze bussen zijn allemaal van top merken. Denk hierbij aan  Volvo, Mercedes en van Hool. Wanneer de keuze van de bus is bevestigd gaan we kijken naar de reis die moet worden afgelegd. Samen nemen we de reis van A tot B door, inclusief de tussenstops. Onze chauffeurs dienen om een x aantal uren een pauze te nemen. Deze pauze kan worden gebruikt om de passagiers even uit de bus te laten en de benen te strekken. Zo komen we uiteindelijk zo snel als mogelijk op de gewenste locatie

 

Veiligheid

Niets gaat boven veiligheid bij touringcar huren. Al onze bussen zijn uitgerust met de veiligheidsmaatregelen die je verwacht bij een bus. Denk hierbij aan gordels, veiligheidshamers en nooduitgangen. Onze chauffeurs geven bij iedere rit een korte uitleg hoe deze gebruikt dienen te worden.

 

Overtuigd? Vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan. Hopelijk tot snel bij de start van de reis.

Linkruil.org

Comments are closed.