Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Interieur reinigen van je auto?

Het interieur van een auto lijdt nu eenmaal onder gebruik. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nare geuren, het kan allemaal voorkomen. Gelukkig is het mogelijk om deze vuiligheden en geuren weer te verwijderen. De reiniging van auto interieur is erg belangrijk voor de levensduur van het interieur. Bij Truckwash 1 hebben ze reinigingsmiddelen voor verschillende type bekleding. Ook vind je daar producten voor de ruiten, het dashboard, het stuur en overige onderdelen van het interieur. Naast de reinigingsmiddelen kan je er ook terecht voor borstels, stelen en poetsdoeken. Zo maak je het schoonmaken van de binnenkant van je wagen nog gemakkelijker! Sluit af met een heerlijke luchtverfrisser van bijvoorbeeld Grace Mate Poppy of Great Lion en je wagen ruikt weer helemaal als nieuw.

Zelf de auto wassen?

Zelf een auto wassen is iets wat iedereen kan en dat hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn. Wanneer je de voorkeur geeft om een auto of ander voertuig zelf te wassen dan hebben we hier straks een aantal goede tips. Als je het liever niet zelf doet dan kan je ook altijd langskomen in onze wasstraat.

Toch liever zelf wassen? Maak dan gebruik van de volgende tips:

-Eerst spoelen en wassen met shampoo en dan pas poetsen

-Een tuinslang is natuurlijk helemaal handig

-Gebruik microvezel doekjes om krassen te voorkomen

-Voor het poetsen gebruik je één van onze poetsmaterialen.

-Vervang regelmatig het water in de emmer, want hier blijven vuilresten achter

-Vergeet de velgen niet te reinigen. Gebruik hier een velgenreiniger voor. Daarna kan je het afronden met water en zeep of afwasmiddel.

Linkruil.org

Comments are closed.