Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Leuke bezienswaardigheden in Drenthe

De provincie Drenthe is in eerste instantie vooral bekend om de hunebedden en de mooie natuur, maar in deze werkelijk prachtige provincie is natuurlijk nog veel meer te doen. Een aantal bezienswaardigheden in Drenthe die de moeite waard zijn hebben we op een rijtje gezet.

Wildlands dierenpark

Voor de kinderen, maar uiteraard ook voor de ouderen onder ons, is dierenpark Wildlands bijna een must om te bezoeken. Je kunt je in deze interactieve dierentuin vele uren vermaken tussen diverse dieren. Zeker in de tijd dat de dieren jongen krijgen is het de moeite waard om dit dierenpark te bezoeken. Waan je op safari of overleef in het oerwoud, het kan allemaal door het interactieve karakter van dierenpark Wildlands. Leuk voor jong en oud!

TT-circuit in Assen

Altijd leuk om even te bezoeken is het TT-circuit in Assen waar ieder jaar weer de TT van Assen wordt gehouden met motoren. Op het circuit worden regelmatig leuke (race) evenementen gehouden waarbij je in sommige gevallen zelf over het circuit kunt racen. In ieder geval de moeite waard om dit beroemde circuit eens met een bezoekje te vereren.

Drouwenerzand Attractiepark

Het Drouwenerzand Attractiepark in Drenthe is een prachtig pretpark waarbij de entree inclusief alle attracties en consumpties is. Voor kinderen is dit echt een speelparadijs door de vele attracties en speeltoestellen. Zowel kleine kinderen als wat oudere kinderen worden hier op hun wenken bediend, er is echt voor ieder wat wils. Voor de kleintjes is er de oldtimerbaan waar alles er wat rustiger aan toe gaat. Voor wie van actie houdt, is er bijvoorbeeld de Para Jump, een achtarmige attractie die over de kop gaat. Bij dit attractiepark is uiteraard een hotel aanwezig zodat u er kunt overnachten mocht u aan een dag niet genoeg hebben.

Overnachten in een hotel

hotel drenthe
Het is niet mogelijk om al die leuke bezienswaardigheden in Drenthe in een dag te bekijken, daar kun je zo een week voor uittrekken. Het is dan ook mogelijk om te overnachten in een hotel in Drenthe zodat je de volgende dag weer lekker fris de volgende bezienswaardigheid kan bekijken. Bovendien is het heerlijk om te wakker te worden in een oase van rust, in de natuur tussen de koeien en de schapen. Het voordeel is dat je natuurlijk vervolgens na het ontbijt met je eigen auto naar de volgende bestemming kan rijden. Tegen de avond keer je weer lekker terug naar het hotel om daar te dineren, wat te borrelen en heerlijk te gaan slapen.

Linkruil.org

Comments are closed.