Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Live spelen kan ook online met uw geld

Live Roulette spel varieert afhankelijk van het land en de regio. De meest bekende zijn de Franse en Amerikaanse Roulette, die we ons daarom beperken in deze beschrijving.

In de Europese of Frans roulette het roulettewiel heeft 37 36 cijfers en een nul velden. In Amerikaans Roulette, het roulettewiel hebben twee nullen en daarom 38 velden. Dientengevolge, is het huisrand voor Amerikaanse Roulette hoger. Samen het meest visueel opvallende is u deze live Roulette perfecte symmetrie van rood (Rouge) en zwart (noir). Gelijkmatig, slechts onderbroken door de groene nul (of in Amerikaanse Roulette extra door de groene dubbel-nul), een zwarte nummer volgt elke rechtstreeks op een rood nummer op elke roulettetafel.

De rangschikking van deze cijfers is live Roulette anders. (Voor meer details over de volgorde van roulette nummers willekeurig verschijnen: de IR warden 2: de volgorde van de nummers in roulette.)

Doel is in elke wedstrijd (staatsgreep) van tevoren te bepalen welk nummer het balletje zal landen op. Met de prompt “faites vos jeux!” (“Play!” is uw spel, “Maak uw weddenschappen!”) de dealer vraagt de speler voor hun inzet. Deze zijn gemaakt met chips. Hetzij stelt de speler zijn chips op de tafel of hij dringt live Roulette er bij de dealer voor verrichten zulks voor hem en het nummer of dezelfde groep nummers, genaamd (reclame) waarop hij wil gebruiken. De insert moeten ten minste het minimum aangegeven op elke tafel en mag niet hoger zijn dan de maximale live Roulette ook bepaald.

Linkruil.org

Comments are closed.