Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Logeren bij de boer, een belevenis op zich!

Mensen zijn meer en meer op zoek naar beleving. In het dagelijks leven tijdens bijvoorbeeld het halen van boodschappen of tijdens het shoppen, maar natuurlijk ook en waarschijnlijk juíst op vakantie. Men wil de vakantie zien, horen, ruiken en voelen: echt beleven dus. En niet alleen de omgeving, maar zeker ook de accommodatie waarin men verblijft en het vakantiepark waar men geboekt heeft. Het creëren van een unieke beleving is dus van levensbelang voor recreatieondernemers. Hier is men dus druk mee bezig in de recreatiewereld en daar profiteert u van! Ook u zoekt namelijk waarschijnlijk die ene unieke ervaring voor uw vakantie. U vindt deze overigens misschien wel op een onverwachte plek: bij de boer!

Slapen bij de boer, van back-to-basic tot luxe

Slapen bij de boer is niet nieuw. Al jaren en misschien wel decennialang is het mogelijk om een tentje in de weilanden van de boer te plaatsen, om het boerenleven op te snuiven tijdens het verblijf en om mee te helpen met bijvoorbeeld het voeren en verzorgen van de boerderijdieren. Erg leuk, maar op zich is de beleving die men hier ervaart, nog redelijk eenvoudig. Men zal zeker activiteiten in de omgeving moeten vinden om de vakantie – zeker voor kinderen – aantrekkelijk te houden.

Logeren bij de boer in luxe

Logeren bij de boer is echter niet meer zo simpel als het tijden is geweest. Boeren hebben namelijk steeds meer geïnvesteerd in hun mogelijkheden om op een belevenisvolle manier bij hen te kunnen overnachten. Prachtige nieuwe accommodaties, een inspirerend randprogramma en samenwerking met (‘groene’) uitjes in de omgeving zijn voorbeelden van de vooruitgang. Een goed voorbeeld hiervan is een heerlijk verblijf in een heuse hooiberg bij Erve Woolderink, een prachtig vakantiepark in Twente. Slapen bij de boer gaat hier echt een stapje verder en is echt een voorbeeld van beleving waar mensen naar op zoek zijn!

Linkruil.org

Comments are closed.