Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Luxe genieten in Courchevel

Ieder jaar ontstaan er rond de kerst- en nieuwjaarsperiode weer grote files van Nederlanders die zich begeven naar hun favoriete skigebied in Oostenrijk, Italië of Frankrijk. Wilt u nu niet aansluiten in deze lange rijen en met half Nederland in hetzelfde gebied verblijven? Zoekt u een skigebied met meer luxe? Dat meer kan bieden? En ook nog eens met een geweldig luxe accommodatie? Dan wordt u zeker aangeraden om in een chalet Courchevel te ontdekken.

Een skivakantie in Courchevel is namelijk iets dat niet zomaar iedereen in Nederland doet. U vindt er ongekende luxe, heerlijk eten dat zelfs met Michelinsterren is bekroond, topservice en een prachtig gebied om te skiën, langlaufen en wandelen. Want ook dat kan in Courchevel: er is namelijk maar liefst 17 kilometer aan wandelpaden en er zijn negen speciale routes voor sneeuwschoenwandelaars. En bent u na een drukke dag buiten toe aan ontspanning? Trekt u zich dan terug om in uw chalet Courchevel en de afgelopen dag nog eens heerlijk te overdenken.

Luxe chalet in Courchevel

Service en luxe zijn de kernwoorden van Courchevel. Het is het grootste skigebied ter wereld en daarom heeft het een naam hoog te houden als het gaat om faciliteiten. Niet alleen de restaurants, maar ook de winkels en de accommodaties zijn top of the range. Maar liefst zeven restaurants waarvan de Michelingids ze één of meerdere sterren heeft toegekend en een bijzonder grote variatie aan chalets in Courchevel, gecaterd of privé te huur.

Eventjes uit uw chalet Courchevel ontdekken? Dat kan op de pistes, waarvan er maar liefst 311 zijn. Ook is er 10.000 hectare aan off piste, voor de avonturiers onder ons. Er zijn maar liefst 900 skileraren voor wanneer u nog niet zo stevig op de ski’s of het snowboard staat. Kortom, veel tevreden bezoekers hebben verteld dat vanuit een chalet Courchevel het meest ontspannen kan worden bezocht. Heerlijk toch?

Linkruil.org

Comments are closed.