Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Luxe touringcar – maak uw reis onvergetelijk!

Waarschijnlijk herkent u, net als ik, het gevoel wel dat u er dringend aan toe bent om er even tussenuit te knijpen. Wat leuks te doen met familie, vrienden of met het bedrijf om met collega’s een leuke activiteit te ondernemen. Zeker in de huidige wereld waarin we leven is dit zeer herkenbaar. Gelukkig is er de laatste tijd alweer veel mogelijk, ook al moeten we alert blijven. Een activiteit ondernemen met vervoer in een luxe touringcar maakt uw plannen onvergetelijk. Even lekker ertussenuit knijpen dus!

Zoals vaak gezegd wordt is er altijd wat te vieren. Daarom is er altijd wel een reden te verzinnen om weer eens een familie-, vrienden dag of personeelsuitje te organiseren. Daarbij is het altijd een leuke uitdaging om een fantastische activiteit te organiseren voor de mensen het dichtstbij u.

Luxe touringcar

Ongeacht de activiteit, het feest begint al op de heenreis. Niet te spreken over de terugreis als iedereen uitgeput weer de luxe touringcar instapt. Juist dan is het extra comfortabel om met zijn allen heen en weer vervoerd te worden, voorzien van al het wenselijke comfort. In de touringcars zijn namelijk veel faciliteiten aanwezig om de reis zeer leuk te maken. Denk hierbij aan:

  • Muziekinstallatie
  • Airconditioning
  • Koelkast
  • Toilet
  • Multimedia mogelijkheden
  • Een gezellige buschauffeur

Daarbij kunt u op de terugreis heerlijk tot rust komen in de zeer comfortabele stoelen van deze luxe touringcar. Hierop aansluitend is het wagenpark ook zeer up-to-date, dit staat garant voor alle wenselijke comfort opties. Dit is omdat kwaliteit, comfort en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Kwaliteit, comfort en veiligheid

De luxe touringcar huurt u met chauffeur uit een van de jongste wagenparken van Nederland, bij het bedrijf met het meeste ervaring! Hierdoor kunnen bovenstaande punten aan u gegarandeerd worden. Deze optie is ook nog eens milieuverantwoord. Zo zijn de motoren zeer efficiënt, draagt de gezamenlijke reis bij aan gezelligheid en kunt u uw eigen auto lekker laten staan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Linkruil.org

Comments are closed.