Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Met de bus naar Bataviastad

Batavia Stad is erg goed te bereiken met de auto. Via de A6 en daarna via de N302 is Batavia stad makkelijk en vanuit het hele land goed bereikbaar. Reis je vanaf het Noorden naar Bataviastad volg dan de A6 richting Almere en verlaat voor Lelystad de snelweg en ga over op de N302 richting Bataviastad.

Kom je vanuit het Zuiden volg dan de A6 richting het Noorden en sla voor Lelystad af over op de N309. Volg deze en ga daarna over op de Larserdreef. Vervolgens op de Westerdreef en sla aan het einde links af op de Houtribdreef. Rij vervolgens rechtdoor en aan de rechterkant is Batavia stad.

Met het OV naar Bataviastad

Met de bus naar Bataviastad is snel en redelijk voordelig te bereiken. Reis met de trein naar Lelystad Centrum. Via verschillende manieren is het mogelijk om met de trein bij Lelystad Centrum te komen. Zodra je bent aangekomen bij het centraal station van Lelystad is het slechts een minuut lopen naar de bus.

Via de stadsbus 3 en stadsbus 7 is het mogelijk om bij Batavia Stad te komen. Beide buslijnen rijden langs bushalte Batavia Stad. Vanaf de bushalte Batavia Stad is het slechts een minuut lopen voordat je bij Batavia Stad bent.

Bataviastad is een zeer leuke ervaring en er zijn tal van winkels waar je je de hele dag kunt vermaken. Naast de winkelstraat is er ook nog het Batavia-schip dat te bereiken is.

Linkruil.org

Comments are closed.