Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Met een Eastpak het nieuwe schooljaar in

Het nieuwe schooljaar is begonnen en je loopt nog met een oude tas? Wat is er nou beter dan een Eastpak rugzak als nieuwe schooltas? Eastpak rugzakken zijn super hip. Er is keuze in veel verschillende merken maar Eastpak is het merk om je mee te vertonen op school.

Eastpak, een merk van kwaliteit

Naast Eastpak rugzakken zijn er ook reistassen van Eastpak en zelfs zachte koffers worden er van dit merk aangeboden in verschillende winkels en webshops, Een Eastpak rugzak staat echter naast een soort status symbool binnen de schoolgaande jeugd ook voor een kwalitatief en sterk merk tas. Zelfs zo sterk dat er op verschillende tassen en rugzakken zelfs een garantie wordt gegeven van wel 30 jaar. Uiteraard is dit voor je idee een beetje onrealistisch, maar het geeft wel aan hoe zeker Eastpak zelf van hun merk is. Dat wil natuurlijk ook veel zeggen en het geeft aan dat je altijd terug kunt gaan met je tas wanneer er wat mee is. Stel dat hij bijvoorbeeld snel is gescheurd, kunnen ze hier in de winkel advies over uitbrengen en je helpen met het aandragen van een opmerking naar Eastpak toe. Maar, laten we hier niet direct van uitgaan.. Eastpak tassen staat te allen tijde bekend als een goed en degelijk merk dat al jaren bestaat en goed gebruikt kan worden als tassenmerk voor bijvoorbeeld ruige sporten, naar school gaan of wanneer je op vakantie gaat en je wilt een rugzak mee om bijvoorbeeld je foto toestel mee te nemen met de bij benodigde batterijen of accu’s.

Waar koop je een Eastpak tas?

Je kunt in de plaatselijke lederwaren winkel een tas kopen maar de grootste keuze vindt je natuurlijk online. In verschillende webwinkels heb je keuze uit honderden Eastpak rugtassen. Kies uit een veelvoud motieven, kleuren en groottes. Mocht de tas je niet bevallen dan kun je deze vaak kosteloos retourneren. Let er wel op bij welke webwinkel je de tas aanschaft want niet elke webshop heeft goede voorwaarden en een voordelige prijs.

Linkruil.org

Comments are closed.