Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Met verhuisladder pianotransport zo geregeld

Toen ik nog een schattig klein jochie was, zagen mijn ouders een uiterst succesvolle pianist in mij. Wibi Soerjadi kon zijn carrière wel vergeten. Iedere woensdagmiddag kwam de muziekleraar bij ons thuis om mij een uur lang de meest ingewikkelde symfonieën te leren spelen. Mijn pianoleraar had al snel door dat ik totaal geen gevoel had voor pianospel en dat ik veel liever een potje ging voetballen met mijn vriendjes in de straat. Maar ondanks dat, stond mijn moeder erop dat ik het bleef proberen. Iedere woensdagmiddag was weer een beproeving voor de buren. Na 4 jaar lang pianoles, kon ik nog steeds alleen maar verschrikkelijk vals gepingel produceren en gaf mijn moeder het dan eindelijk op. Mijn pianoleraar had dat 4 jaar eerder al gedaan.

Toen mijn vriendin en ik 5 jaar geleden gingen samenwonen, nam zij de piano van haar grootmoeder mee. Het stomme ding heeft al die jaren in onze woonkamer gestaan. Nu we naar Rotterdam zouden verhuizen, had ik tegen haar gezegd dat ik geen zin had die piano mee te nemen. Het ding was mij al die jaren een doorn in het oog. Niemand speelde erop en hij nam alleen maar ruimte in beslag. Daarnaast is zo’n piano loodzwaar en daardoor moeilijk te verplaatsen. Dus wat er ook gebeurde, de piano ging niet mee. Gelukkig ging mijn vriendin akkoord en wilde haar goede vriendin hem graag overnemen. Een paar weken voor de verhuizing kwam ze hem halen. Ze heeft er speciaal een verhuisladder voor gehuurd bij verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen. Je kon duidelijk merken dat de verhuizers veel ervaring hadden met pianotransport en het verplaatsen van piano’s met een verhuisladder. Binnen no-time stond het rotding beneden.

Ons nieuwe huis is geweldig. Veel ruimer en heerlijk piano-vrij. We hebben de verhuizing ook door Jan Schut Verhuizingen laten uitvoeren. Dat is echt heel vlot en netjes verlopen. Van het inpakken tot uitladen, die Rotterdamse verhuizers weten van aanpakken! Ben je ook van plan te verhuizen of kun je wel wat hulp gebruiken bij het verplaatsen van een groot en zwaar object? Dan weet je waar je zijn moet!

Linkruil.org

Comments are closed.