Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mijn ervaringen met Koffergigant

Een paar weken geleden moest ik beginnen aan een nieuwe opleiding en mijn huidige rugzak was behoorlijk versleten. Hij was aan vervanging toe en ik moest dus op zoek naar een nieuwe rugzak. Ik had al een beetje rondgekeken in de stad maar werd niet veel wijzer uit het aanbod.

De zoektocht

Tijdens mijn zoektocht naar de juiste tas voor mij kwam ik erachter hoeveel merken er wel niet waren. Bij de bekende merken ben ik gaan kijken naar het aanbod. Via het internet kom je veel merken en modellen tegen. Onder andere Kipling en Eastpak zijn merken en modellen die ik vaak tegenkwam. Ik besloot me te gaan richten op deze 2 merken. Mijn voorkeur ging al eigenlijk snel uit naar een Eastpak schooltas. De verschillende modellen hadden leuke vrolijke kleuren en patronen. Via het internet had ik al verschillende leuke modellen gevonden. Echter kwam ik erachter dat het toch wel prijsverschil zat tussen de verschillende aanbieders. Via het internet kwam ik terecht op vergelijkingswebsite Beslist. Ik kreeg zo een overzicht van verschillende aanbieders voor de zoekterm Eastpak schooltas. Tussen de zoekresultaten kwam ik al de bekende modellen tegen die ik al eerder had gevonden. Ik had een mooie rugzak gevonden en werd doorverwezen vanaf Beslist naar Koffergigant.  Deze webshop maakte een goede indruk en had verschillende merken en modellen.  Het was een specialist gericht op koffers en tassen. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij deze webshop. De klantbeoordelingen waren positief dus ik ben verder gaan kijken in het aanbod. Ik kwam al snel een mooie Eastpak schooltas tegen. Deze rugzak heb ik uiteindelijk gekocht. Tegen een goede prijs ook nog. De rugzak was besteld en werd zoals aangegeven de volgende dag bezorgd. Tegen een goede prijs had een kwalitatieve goede rugzak.

Mijn conclusie na enkele weken

Ik heb de schooltas van Koffergigant nu enkele weken en het bevalt mij prima. De tas van Eastpak bleek precies te zijn zoals omschreven en Koffergigant.nl levert, als officiële dealer,  de garantie mocht de schooltas kapot gaan. Ik kan het iedereen aanraden om hier een tas of koffer te kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.