Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mooie Eastpak reistassen

Eastpak is al sinds 1952 een begrip in de tassenwereld. Eastpak is een tassenmerk die kwalitatieve tassen ontwerpt en produceert. Dit laten ze dan ook wel blijken. Ze geven namelijk op de meeste reistassen gewoon 30 jaar garantie! Dit is natuurlijk ontzettend lang en wat al aangeeft dat ze zelf volledig achter hun producten staan. Bovendien hoef je dan maar één reistas aan te schaffen, waarna je er 30 jaar lang van kan genieten. Eastpak reistassen zijn functioneel en ideaal voor een vakantie met de auto of een stedentrip.

Het assortiment Eastpak reistassen

Wanneer je het merk Eastpak hoort zal je ongetwijfeld direct denken aan de rugtassen. Hier staat Eastpak dan ook al bekend om sinds 1976 toen de zoon van de oprichter zich ging richten op de collegemarkt. Maar Eastpak biedt nog zoveel meer tassen, zoals de kwalitatieve reistassen. Er zijn veel verschillende soorten reistassen van Eastpak verkrijgbaar. Zo kan je bij dit merk terecht voor reistassen op wieltjes en reistassen zonder wieltjes.

Eastpak reistassen met wielen

De keuze voor een reistas met of zonder wielen is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Toch is een reistas met wielen ideaal op het moment dat je veel met de reistas zal gaan lopen, of wanneer je een lange afstand moet afleggen. Eastpak reistassen met wielen zijn dan super handig omdat je de reistas niet constant op hoeft te tillen. Je kan de reistas gewoon achter je aan trekken. Dit scheelt een hoop energie.

Eastpak reistassen zonder wielen

Eastpak reistassen zonder wielen zijn ideaal wanneer je maar weinig hoeft te lopen. Wanneer je bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaat is een reistas zonder wielen veel handiger. Deze neemt namelijk minder plaats in in de auto zodat je meer ruimte over houdt voor andere spullen. En omdat je er maar weinig mee hoeft te slepen zijn deze wielen natuurlijk ook niet echt nodig.

Of je nou op zoek bent naar reistassen met of zonder wielen, Eastpak biedt het allemaal!

Linkruil.org

Comments are closed.