Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nederland kent verschillende zwarte markten

Nederland kent diverse zwarte markten. Het is leuk om een bezoekje te brengen aan deze markten. Puur omdat het een leuk dagje uit is. Heb je nou kinderen of niet, voor iedereen is een zwarte markt een belevenis. In dit artikel belichten wij in het kort twee zwarte markten die Nederland heeft.

Vrije markt in Cuijk

De vrije markt in Cuijk is groot te noemen, er zijn namelijk maar liefst 1500 verschillende kramen te vinden. Daarnaast kun je rondkijken op meer dan 20.000 m2 aan ruimte. Je vind er gigantisch veel producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk nieuw telefoonhoesje? Of ben je op zoek naar een nieuwe broek? Van kleding tot elektronica, je vind er alles. Naast de kraampjes en spulletjes die je er kunt kopen zijn er ook zogenaamde veilingen. Hier kun je meebieden op leuke producten en er met weinig geld mee naar huis gaan.

Zwarte markt in Slagharen

De zwarte markt in Slagharen is vergelijkbaar met die van Cuijk. Ook in Slagharen kun je enorm veel spulletjes kopen. Het voordeel van deze zwarte markt is het feit dat kinderen tot 15 jaar gratis mee naar binnen kunnen. Vanaf 16 jaar is de entree slechts 2 euro. Dit is super weinig, als je bedenkt dat koffie, thee of chocolademelk inbegrepen is in deze prijs.

Linkruil.org

Comments are closed.