Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Occasions kopen altijd de best oplossing?

De Nederlandse occasions markt zit op zijn gat en er is niks dat wij eraan doen kunnen. De Nederlandse occasions zijn namelijk helemaal niet meer interessant. Zeker niet nu we uit onze buurlanden veel voordeliger auto’s kunnen halen. Veel autohandelaren doen dit tegenwoordig waardoor zij een enorm interessant aanbod hebben. Deze auto’s zijn kwalitatief gezien vaak gelijkwaardig of soms beter en dat tegen een aanzienlijk lager tarief. Iets waar iedereen dus van profiteert!

Als u dan ook een auto wilt kopen, dan is het te begrijpen dat u niet de hoofdprijs betalen wilt. Zo is de BPM op nieuwkoop tegenwoordig lachwekkend hoog waardoor occasions erg gewild zijn. Het is dan ook een uitstekende oplossing voor een probleem waar velen Nederlanders mee kampen.

Occasions

Met het kopen van een occasion zal u altijd voordeliger uit zijn dan bij een gloednieuw voertuig (uiteraard de uitzondering van een de klassiekers die in waarde stijgen daargelaten). Daarbij heeft u enorm veel keuze mogelijkheden in wat voor auto u neemt en bent u niet gebonden aan een bepaald bouwjaar. Het is dan ook mogelijk om met hetzelfde budget een Volkswagen uit 2012 te halen of een BMW uit 2008 bij wijze van spreken.

Een bijkomend voordeel van de occasions markt is dat u nergens op te wachten hoeft. Bevalt de auto na een proefrit? Dan kan deze vrijwel altijd direct meegenomen worden na betaling. Uiteraard kan het wel voorkomen dat de kentekenplaten aangevraagd moeten worden bij een import voertuig. Houdt hier dus rekening mee!

Minder onderhoud

Met occasions is het vaak ook zo dat u met minder onderhoud te maken hebt. De meeste kinderziektes van een nieuwe auto worden namelijk vaak in de eerste 50 duizend kilometer ontdekt. Waardoor u niet meer te vrezen hoeft voor hoge onderhoudskosten. Let er wel op dat er twee kantelpunten zijn hierin. Een auto met heel veel kilometers (denk aan 200 duizend +) kan juist weer wel met problemen te maken hebben. Zorg dus dat u altijd een occasion koopt met een heldere en complete onderhoudshistorie.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat voor occasions er voor u klaar staan en waar u allemaal uit kiezen kunt? Kijk dan gerust eens rond op de website of kom even langs om de auto’s in het echt te zien!

Linkruil.org

Leave a Comment