Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ontspannen en heerlijk eten in Megève

Een complete wintersportvakantie, die beleeft u in de Franse Alpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de regio rondom Megève? Hier kunt u niet alleen profiteren van leuke boetiekjes zoals Hermès en Benetton, maar ook van één van de 85 locaties waar u heerlijk kunt gaan eten. De regio trekt jonge, hippe chefs aan, dus of u nu kiest voor een sterrenrestaurant of een intiem, gezellig, klein etablissement: in dit dorp is er voldoende keuze.

Chalets in Megève te huur en te koop

Maar waar verblijft u dan tijdens zo’n luxe wintersportvakantie? Heel simpel, in één van de chalets die Megève aanbiedt. Deze verblijven zijn niet alleen voor een korte periode te huur, maar ook te koop. Dus mochten de locatie, de traditionele sfeer en de faciliteiten u goed bevallen, dan kunt u gewoon overwegen of u tot de koop van uw eigen chalet in Megève wilt overgaan. Daarmee kunt u in welke periode dan ook genieten van dit prachtige dorp.

In het begin van de twintigste eeuw was het in deze regio nog een rustige bedoening, was het nog een rustig boerendorp. Maar toen in de negentiende eeuw de eerste toeristen de grote steden ontvluchtten, kwamen ze hier om te profiteren van de frisse lucht en de mooie omgeving. De traditionele chalets in Megève waren natuurlijk bij uitstek geschikt om in te verblijven. En dat is nog steeds het geval! Tegenwoordig vindt u ook de ongekende luxe van tegenwoordig terug in deze Megève chalets. Zwembaden en sauna’s zijn geen uitzondering in deze verblijven. En uiteraard kunt u zelf besluiten of u een gecaterd chalet wilt huren of juist de accommodatie privé wilt houden voor uw eigen groep.

Met de authentieke sfeer van het dorp, de vele mogelijkheden voor wellness en gastronomie zit u gebakken met een wintersportvakantie in Megève!

 

Linkruil.org

Comments are closed.