Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Op vakantie naar Curacao

Zin in een vakantie met veel zon, zee en strand? Dan is Curacao je vakantiebestemming bij uitstek. Nadat je geland bent op Hato Airport kan de vakantiepret meteen beginnen. Slechts enkele kilometers van het vliegveld zijn er al genoeg plekken die een bezoekje meer dan waard zijn. Het leven op het eiland is bruisend en enerverend en de mensen zijn er vriendelijk en zijn altijd in voor een feestje.

Curacao heeft verschillende goede hotels waar het heerlijk vertoeven is. Ook zijn er verschillende vakantieparken waar je terecht kunt voor een vakantie die je niet snel zult vergeten. De meeste hotels en vakantieparken liggen op een steenworp afstand van het strand. De inchecktijden kunnen wel beperkt zijn, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van vertragingen door de aankomsttijden vliegveld Curacao goed in de gaten te houden. Geniet van de gouden stranden en het azuurblauwe water van de zee. Ga naar het strand om er lekker te zonnen met een cocktail in de hand of ga diepzee duiken of snorkelen en ontdek het mysterieuze van de onderwaterwereld rondom het eiland. Je weet niet wat je ziet.

Ook het nachtleven op Curacao is iets dat je niet snel zult vergeten. Na een heerlijk diner in een restaurant met uitzicht op zee kun je een van de vele bars of discotheken op het eiland gaan ontdekken. Het eiland staat garant voor vermaak tot diep in de nacht en je zult merken dat de vriendelijke en uitbundige sfeer die er overdag op Curacao heerst ook zeker ’s avonds en ’s nachts aanwezig is.

Hoe lang je ook op Curacao blijft, je zult ontdekken dat als je eenmaal weer aan bent gekomen op vliegveld Curacao om huiswaart te keren je vakantie veel te kort is geweest.

Linkruil.org

Comments are closed.