Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Reinigen van je auto

Het regelmatig reinigen van je auto is erg belangrijk!

Voor een langere levensduur van je auto is het belangrijk om met regelmaat de buitenkant en binnenkant van je auto schoon te maken en ook te houden. Bij Truckwash1 vind je reinigingsproducten voor het interieur en exterieur. Zo maak je jouw auto van binnen en van buiten weer zo goed als nieuw. Dat is niet alleen fijn voor je auto, maar ook voor het oog. We hebben speciale reinigingsmiddelen voor de velgen van je voertuig, maar ook voor dashboards, ramen, wielen en lak. Daarnaast hebben we ook middelen voor verschillende oppervlakken. Hierbij kan je denken aan: plastic, glas, leder, vinyl, aluminium, chroom, rubber en roestvrijstaal. Een product die voor al deze oppervlakken gebruikt kan worden is de White Diamond Quick Detailer. Deze vind je ook in de shop van Truckwash1!

Hoe reinig ik mijn autobekleding?

Voor reiniging van autobekleding hebben we hier een aantal tips, want helaas komt het regelmatig voor dat er vlekken komen in je autobekleding. Dit kunnen koffievlekken zijn of vlekken door kinderen die morsen. Soms zijn de vlekken zo hardnekkig dat je ze er lastig uit krijgt, een perfect product hiervoor is de multi purpose cleaner trukwizard. Heb je lederen bekleding? Dan kan je beter kieen voor de leather clean and feed uit het assortiment van Truckwash1.

Zelf je auto wassen met de hand

Was je liever zelf de auto? Dan is auto wassen met de hand een goede oplossing als je voor één van deze producten kiest. Door onze jarenlange ervaring en het testen van verschillende merken en producten hebben we nu een perfect aanbod voor je kunnen selecteren. Ga je zelf je auto wassen kies dan voor één van de volgende merken uit onze shop:

  • Dura Bright
  • Great Lion
  • Smartwax
  • TrukWizard
Linkruil.org

Comments are closed.