Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Reisverslag; ski weekend Sion – Zwitserland met een privé jet

 

Een privé jet huren om in ultieme luxe te reizen. Je wordt pas 15 minuten voor vertrek verwacht. Ontvangst in speciale VIPTerminals waar het toestel voor de deur klaar staat. Aan boord proosten met een glas champagne op een heerlijk weekend.

 

We wilden dit jaar iets speciaals

Op onze vorige ski trip hebben we het er al over gehad; volgend jaar huren we een privé jet voor ons skiweekend. We hebben het gedaan en het was fantastisch. Even kort, ieder jaar gaan we een lang weekend skiën met zes vrienden dit jaar is het de 10de keer dat we gaan en daarom wilden we er echt iets speciaals van maken vandaar een privé jet.

De pret begint al bij aankomst, we vliegen vanaf Schiphol-Oost (hier is een speciale VIP-Terminal voor privé jets) waar we als VIPS worden ontvangen en begeleid naar onze privé lounge. Hier drinken we een verse kop koffie, flauwekullen we wat over onze “VIP lifestyle” en ondertussen wordt onze bagage alvast aan boord gebracht. Een half uurtje later is de groep compleet en gaan we aan boord na het maken van de nodige foto’s bij ons “eigen” vliegtuig.

Alle luxe aan boord

Zodra we aan boord zitten (in onze luxe zetels) worden de veiligheidsinstructies gegeven en de motoren gestart, ready for take-off! Binnen vijftien minuten verkiezen we het luchtruim en beginnen we de vlucht met een glas champagne om het weekend in te luiden, natuurlijk worden hier ook weer de nodige foto’s van gemaakt. Eenmaal op vlieghoogte wordt de VIP catering uitgeserveerd. Er is gekozen voor een uitgebreide lunch en uitgebreid was het; diverse broodjes, salades, kaasjes, vers fruit, petit fours etc. en alles wordt naar wens samengesteld.

Na de lunch kijk ik op het inflight entertainment scherm en zie ik dat we bijna in Sion zijn, de daling wordt ingezet en na precies één uur en veertig minuten vliegen zijn we geland op Sion Airport. We stappen van boord met een zonnetje in ons gezicht en op de achtergrond witte bergtoppen. We worden weer naar de VIP-Terminal gebracht. Hier staan twee chauffeurs al klaar (net als de vlucht verzorgd door First Class Aviation) die ons naar het hotel brengen en onze “VIP” vlucht zit erop, althans voor nu dan.. Want gelukkig hebben we de terugvlucht nog!

Wil je een keer iets speciaals doen dan is een reis maken met een privé jet zeer zeker een aanrader om er iets onvergetelijks van te maken!

Over First Class Aviation

First Class Aviation voert al ruim 25 jaar de meest uiteenlopende privé- en chartervluchten uit. Niets wordt aan het toeval overgelaten u maakt uw vlucht en wij doen de rest, snel, geruisloos en professioneel! Kijk voor meer informatie op www.firstclassaviation.nl voor wereldwijde verhuur van luxe privé jet tot Boeing 737.

 

vlieg2 vlieg

Linkruil.org

Comments are closed.