Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Reizen met de trein

Nederland kent enorm veel treinstations, wat een groot voorrecht is. Je woont dan namelijk altijd wel in de buurt van een bepaald treinstation en je  kunt dus eenvoudig met de trein reizen binnen Nederland of richting het buitenland. In dit artikel willen wij drie stations kort toelichten zodat je ze een beetje leert kennen.

Station Den Bosch
Het station Den Bosch bevind zich in het Zuiden van Nederland en verbind grote steden met elkaar. Het station heeft 7 sporen. Naast de sporen kun je ook een flink aantal winkels bezoeken op het station. Als je moet wachten op een trein kun je ondertussen lekker gaan shoppen.

Station Zwolle
Een station dat plaatsen met elkaar verbinding. station Zwolle ligt behoorlijk centraal als het gaat om het treinennest. Vanuit het Zuiden, Oosten, Westen en Noorden komen er treinen aan op station Zwolle.

Station Utrecht
Station Utrecht heb je vast weleens van gehoord. Een behoorlijk groot station en ook een heel belangrijk station. Misschien ken je het grote elektronische bord wel op het station, waarop allerlei reisinformatie terug te vinden is. Dit zie je vaak op televisie, als er bijvoorbeeld verstoringen zijn in het treinverkeer of het hele treinverkeer plat ligt door sneeuwval bijvoorbeeld.

Linkruil.org

Comments are closed.