Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De inrichting van Restaurant Gouda

Vorige week hebben we het gehad over de kaart van restaurant Gouda. Deze week willen we het in onze rubriek hebben over de inrichting van dit restaurant. Dit uiteraard op verzoek van al onze trouwe lezers. Het restaurant in Gouda heeft om te beginnen al een prachtig exterieur van het pand. Wanneer je binnen komt is het interieur verrassend, maar nog steeds echt de moeite waard om even beter naar te kijken.

 

Buitenkant Restaurant Gouda

Het exterieur van Restaurant Gouda is werkelijk waar heel karakteristiek. Middenin de oude binnenstad van de oude kaasstad ligt een prachtig pand wat een beetje scheef lijkt te staan. Overigens niet schever dan alle andere panden eromheen. Door een smal straatje loop ik naar het restaurant toe. De omgeving gaat er steeds knusser uit zien terwijl ik. Goed om mij heen kijk. Na een aantal knusse huisjes te hebben gezien kom ik uiteindelijk bij het restaurant aan.

 

Een Oudhollands thema

Het thema van restaurant Gouda is ook heel is ook nog eens echt genieten. Het past helemaal bij de authentieke omgeving waar het restaurant gevestigd is. Middenin Gouda vindt men een baken van rust. Het is alsof je bij je oude opa en oma binnenkomt. Deze ervaring voelt daardoor direct heel authentiek. Bij je grootouders was je altijd van harte welkom, dus in dit restaurant voel je jezelf ook direct helemaal thuis.

 

Delfts blauw en tulpen

Om ook voor de toeristen in Gouda aantrekkelijk te zijn heeft het restaurant ook een behoorlijke collectie aan Delfts Blauw en tulpen binnen staan. Toeristen komen van heinde en verre naar Nederland om deze plant en dit servies te bewonderen. Wanneer het dan ook nog in een restaurant tentoongesteld staat, sla je twee vliegen in een klap. Mensen kunnen de Hollandse cultuur in geur en kleur proeven door heerlijk eten. Daarnaast kunnen mensen de cultuur ook nog om hen heen zien.

Linkruil.org

Comments are closed.