Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rondreis Costa Rica in de natuur

Rondreis Costa Rica in de natuur

Ga je op vakantie naar Costa Rica en houd je onder andere van de natuur die er in dergelijke landen te vinden is? Geniet dan in ieder geval van de La Paz Waterfall Gardens. Je kunt hier kijken naar de watervallen, maar er is daarnaast nog veel meer te doen en te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wilde dieren die er leven, of de vlinders die je er kunt bekijken. Daarnaast kun je binnen je rondreis door Costa Rica tijd vrij maken om ook een typische boerderij aan te doen en daar het lokale leven te ontdekken.

Geniet van de stranden

Wil je aan de andere kant even bijkomen van de drukke momenten tijdens de rondreis door Costa Rica? Geniet dan van de strandend ie er te vinden zijn. Met name het strand van Playa Tamarindo is over het algemeen erg populair. Je zal merken dat veel surfers hier graag naartoe trekken, om hun kunsten te vertonen op de grote golven van de zee. Het is daarnaast een goed idee om eens lekker bij te komen op het Samara Strand. Het is daar een stuk rustiger, waardoor het zorgt voor een aantrekkelijk contrast binnen je rondreis over Costa Rica.

Venado grotten

Ben je weer bijgekomen aan het strand en wilt je je vakantie op Costa Rica weer gebruiken om wat meer avontuur op te zoeken? Dan is het een goed idee om de Venado grotten bij Arenal eens aan te doen. Je kunt er genieten van de wereld die onder Costa Rica ligt, waarbij het al vanaf de eerste minuut mysterieus aan zal doen. Ga er op zoek naar de vleermuizen, maar ook naar de kalkstenen en de rotsformaties zoals de papaya. Er is tijdens de rondreis door Costa Rica van alles te ontdekken, dus houd je ogen goed geopend.

Linkruil.org

Comments are closed.