Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rustiek kamperen op een boscamping in Drenthe

U bent toe aan rust, u wilt er heerlijk op uit in de natuur en u wilt even helemaal weg uit de drukte? Dan bent u toe aan vakantie. Een vakantie waarin u helemaal tot rust komt, vindt u bij De Vossenburcht in IJhorst. Kamperen bij De Vossenburcht betekent namelijk rustiek kamperen op een boscamping in Drenthe. Rustiek kamperen – op een boscamping – in Drenthe. Klinkt dat niet heerlijk, zo achter elkaar. Meer tot rust komen dan hier bestaat niet. En dat terwijl er in de buurt toch ontzettend veel te doen en beleven is.

Rustiek kamperen op een boscamping

Rustiek kamperen doet u bij uitstek bij De Vossenburcht. Deze prachtige familiecamping is namelijk heerlijk landelijk gelegen. Het meest bijzondere van de camping is daarbij, dat het geheel in en tussen de bomen gelegen is. De Vossenburcht ligt namelijk in de bossen en is daarom een echte boscamping. Ondanks de vele faciliteiten en activiteiten die op het park te vinden en te doen zijn, straalt het park dus heerlijke rust uit. Bovendien wandelt u vanaf de camping zo het prachtige Reestdal in. Een prachtige regio met een beekdallandschap op de grens van Overijssel en Drenthe, met het kronkelende riviertje De Reest en de prachtige bossen, weiden, houtwallen, akkers, essen en heide, waar het heerlijk wandelen en fietsen is.

Natuurlijk genieten op en rondom de camping Drenthe

Familiecamping De Vossenburcht is dus met recht een camping waar het op én rondom het park genieten is. Natuurlijk wordt op de boscamping veel gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het bos en de bomen bieden. De camping is daardoor niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers, maar ook een belevenis voor kinderen. De camping maakt dankbaar gebruik van hetgeen de natuur te bieden heeft en is met recht een camping Drenthe die perfect uitdraagt waar de prachtige provincie voor staat en waar u naar op zoek bent: rust, ruimte, natuur en ontspanning!

 

Linkruil.org

Comments are closed.