Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rustiek kamperen op een kindvriendelijke camping met zwembad

Houdt u van rustiek kamperen en heeft u kinderen? Dan heeft u misschien het gevoel dat dit niet meer mogelijk is. Rustiek kamperen wilt u namelijk in een omgeving vol rust en natuur, terwijl een camping die leuk is voor kinderen, vaak aan andere eisen voldoet. Althans, dat dénkt u. Familiecamping De Vossenburcht bewijst echter het tegendeel. De Vossenburcht is namelijk een kindvriendelijke camping in het bos, waar het gevoel van rustiek kamperen ondanks de vele mogelijkheden voor kinderen, nog altijd heerst.

Kamperen in het bos

De Vossenburcht is gelegen in het bos. Het bos is uitermate geschikt om heerlijk rustig en rustiek te kamperen. Heerlijk veel groen, privacy en de geur van de bossen geven helemaal het rustieke gevoel. Heerlijke fietstochten en wandelingen maken het mogelijk om de omgeving tot in de puntjes te ontdekken en er optimaal van te genieten. Kamperen in het bos is echter ook prachtig voor kinderen. Klauteren, klimmen, rennen, vliegen, wandelen, fietsen en verstoppertje spelen zijn er namelijk allemaal mogelijk. Ziet u, rustiek kamperen en een kindvriendelijke camping kunnen op deze manier wel degelijk hand in hand gaan, zeker wanneer u zich als rustieke kampeerder realiseert dat er veel ruimte en privacy op het park van De Vossenburcht is.

Rustieke en kindvriendelijke camping met zwembad en vijver

Familiecamping De Vossenburcht is heerlijk rustiek in het bos gelegen. De omgeving is ook nog eens adembenemend, iets dat het rustieke gevoel alleen maar meer aanwakkert. Een verfrissende duik behoort ook vaak tot een typisch rustiek gevoel. De dag heerlijk beginnen met het trekken van een paar baantjes ervaren vele vakantiegangers als ultiem genot, waarna ze er de rest van de dag helemaal tegenaan kunnen. Omdat De Vossenbrucht een camping met zwembad is, is dit hier ook mogelijk. Hetzelfde zwembad wordt echter ook gebruikt door de kinderen die op het park aanwezig zijn. Ook zij beleven veel plezier aan het spelen en ravotten in het zwembad en op de ligweide, terwijl de kleintjes zich vermaken in het peuterbad. Omdat er op slechts 3,5 kilomter van De Vossenburcht een prachtige in de natuur gelegen recreatievijver ligt, hoeven beide doelgroepen elkaar echter niet in de weg te zitten. Wanneer het zwembad op de camping te vol wordt voor de rustieke kampeerder, kan men namelijk snel de zwemspullen pakken en genieten van de recreatievijver in het bos of andersom. Omdat de recreatievijver van Staatsbosbeheer middenin het groen van het bos gelegen is, maar tegelijkertijd over verschillende leuke faciliteiten beschikt, is ook deze plek voor zowel rustieke kampeerders als (gezinnen met) kinderen geschikt. Ook hieruit blijkt dat rustiek kamperen en het kamperen op een kindvriendelijke camping wel degelijk met elkaar samen kunnen gaan!

Linkruil.org

Comments are closed.