Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Santa Susanna dé badplaats aan de Costa Brava

Wie Spanje zegt, zegt de Costa Brava. Als je op vakantie gaat naar Spanje kom je vrijwel altijd uit aan één van de Costa’s die het land kent. De Costa Brava is al jaren populair bij Nederlanders, er zijn veel mooie badplaatsen waar het heerlijk vertoeven is tijdens een welverdiende vakantie. Maar ken je ook de gezellige badplaats Santa Susanna? Dit is een heerlijke badplaats dat eigenlijk alles te bieden heeft voor een heerlijke strandvakantie in Spanje. Een gezellig centrum, mooie zandstranden en genoeg amusement voor jong en oud. Een ieder zal zich optimaal vermaken tijdens een verblijf in het gezellige Santa Susanna. Spanje is geen all inclusive vakantie land maar dat hoeft ook niet, want je kunt in het centrum van bijvoorbeeld Santa Susanna heerlijk culinair eten en er zijn meer dan genoeg cafés en bars waar een drankje gedronken kan worden. Wil je verblijven in een moderne en familiaire accommodatie? Bekijk het hotel Indalo Park eens. Het hotel is gebouwd in 1988 maar door de jaren heen is het mee gegaan met de tijd en het is nu een geliefd hotel bij heel veel Nederlandse toeristen die er jaarlijks terug keren. In hotel Indalo Park geniet u optimaal van een Spanje vakantie.

Één van de mooiste stranden van de Costa Brava

Santa Susanna heeft een kilometers lang zandstrand, dat loopt van Malgrat de Mar tot aan Santa Susanna. Langs het mooie zandstrand loopt een lange boulevard, die helemaal gerenoveerd is de afgelopen jaren. Op de boulevard vindt je veel winkeltjes, restaurants, terrassen en bars. De stranden van Santa Susanna hebben douches, toiletten en er zijn meerdere life guards aanwezig zodat je kunt genieten van een heerlijke dag op één van de mooiste zandstranden van de Costa Brava.

Santa Susanna kent drie stranden, te weten Playa del Llevant, Les Dunes Beach en Playa de las Caletes. Alle stranden zijn mooi maar Playa del Llevant is misschien wel het gezelligste strand dat direct gelegen is aan de vernieuwde boulevard van Santa Susanna. Als je een vakantie boekt naar Santa Susanna en een verblijf boekt in het Indalo Park heb je het mooie zandstrand op loopafstand vanaf het hotel liggen.

Linkruil.org

Comments are closed.