Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Strandtenten gaan weer open

Het is pas maart, maar het vooruitzicht is fijn. Vanaf 1 maart 2015 zijn de strandtenten weer opgebouwd. We zijn officieel op weg naar de zomer. (Oké, eerst komt de lente, maar het gaat de goede kant op). Nog even en we zitten liever de hele dag buiten dan binnen. Zelfs ‘s avonds mogen we gezellig een drankje drinken op het terras (voorlopig nog wel met jas). Of je nou in een ziekenhuis of op kantoor bij een internetbureau werkt, ‘s middags kan er volop buiten de deur gelunched worden.

Er zijn meerdere activiteiten die je weer volop kunt doen zodra de strandtenten open zijn. Ten eerste kan er flink worden gesurfed of gesupped (Stand Up Paddelen). Dat zijn mijn persoonlijke favoriete activiteiten in de zomer. Wat ook niet verkeerd is (maar wel krampachtig koud in de lentemaanden) is waterskiën. En vooral nu het waait ben ik benieuwd of er op het strand van Scheveningen nog kite surfers worden gespot.

Naast deze watersporten wordt er elke zondag op strandclub WIJ een BeachBoost intervaltraining gegeven. Dit is een soort gecontroleerde bootcamp op het strand.

Als je meer een liefhebber bent van kunst en cultuur, kun je op 15 maart 2015 naar het Scheveningse Salon in Muzee Scheveningen. Hier zullen 35 kunstenaars exposeren.

Wat we zeker niet moeten vergeten, zijn de feestjes en de zondag-middags-bandsessies bij FAST Surfdorp. FAST luidt op 14 maart het strandseizoen in met een End Of Winter Festival.

Ik kan niet wachten tot de zomer eindelijk begint. Vamos a la playa!

Linkruil.org

Comments are closed.