Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tennis is populair

Tennis is mondiaal een van de grootste sporten. Zo ook in Nederland. Ruim meer dan een miljoen mensen beoefenen deze spectaculaire sport. De opdracht is helder en simpel: sla de bal na maximaal één keer stuiteren terug in het vak van je tegenstander en over het net. Wanneer je de tegenstander van links naar rechts laat rennen zal dat een goed gevoel geven. Andersom kan het ook gebeuren, als je zelf ‘onder druk’ staat. Met een mooie lob of dropshot kan je ook in dat geval je tegenstander verrassen. Het is niet voor niets al een sport die sinds de late Middeleeuwen serieus beoefend wordt. Hoewel het toen alleen nog door de elite bespeeld kon worden, is tennis vandaag de dag zeer populair bij iedereen in de samenleving. Tennis is zelfs na voetbal de tweede balsport van Nederland en blijft daarmee hockey voor! Wie het serieus aanpakt, kan ook op zijn of haar niveau competitief spelen. Het blijft natuurlijk ook altijd leuk om van de buurman of een familielid te winnen. En het is helemaal leuk als het gelijk opgaat en er voor iedere game gestreden moet worden. Natuurlijk is het op zijn tijd ook niet verkeerd om iemand met 6-0, 6-0 naar huis te sturen.

 

Voor een goed potje tennis is een goed tennisracket een must. Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor de Head Youtek. Voor minder dan honderd euro haal je zo een absolute topper in huis waarmee jij iedere bal met de juiste snelheid het vakje in slaat. De Head Youtek onderscheidt zich op het gebied van stabiliteit en gevoel door een 18/20 snaren patroon.

 

Wie met zekerheid op de baan wil staan heeft ook goede tennisschoenen nodig. Een goede tennisschoen maakt het verschil tussen het wel of niet halen van een punt. Door snel te keren en vooruit te bewegen geef jij je tegenstander het nakijken. Wie zo’n goede tennisschoen wil kan het best voor K swiss schoenen gaan. Dit merk staat al jaren bekend als betrouwbaar en is van uitstekende kwaliteit.

Linkruil.org

Comments are closed.