Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Touringcar in Rotterdam huren voor een onvergetelijke rit

Iedereen heeft wel eens de film the Hangover gezien. Hier gaat een groep vrienden op vrijgezellenfeest voor die ene vriend die gaat trouwen. Dat is natuurlijk de droom van elke vriendengroep. En met behulp van een touringcar in Rotterdam kun jij dit ook samen met jouw vrienden ervaren. We kunnen door het hele land heen rijden en we maken de gekste dingen mee samen. Maar we hebben ook een aanbod voor senioren die willen genieten van een mooie reis door de prachtige polders en bossen van ons kikkerlandje.

De mooiste reizen

Rotterdam is een van de mooiste steden die wij in Nederland hebben. Met de haven die wereldberoemd is en natuurlijk de mooiste club van Nederland. En nee niet Sparta. Wanneer we met onze senioren door de stad heen rijden in een touringcar in Rotterdam zien ze delen van de stad die ze anders nooit zouden zien. We zorgen er voor dat ze op een andere manier naar de stad gaan kijken. Vervolgens gaan we door de polders van de Krimpenerwaard. Langs de weilanden van krimpen en helemaal tot aan de kaasboeren van Stolwijk. Of we gaan richting Utrecht waar we de prachtige bossen zullen bezoeken.

Een onvergetelijke reis

Natuurlijk zijn wij het bedrijf die je moet hebben voor het vieren van onvergetelijke reis. Of dit nu is voor een vrijgezellenfeest of een selectie uitje. We gaan natuurlijk voor een ervaring die je nooit meer zal vergeten en waar je in de jaren erna nog steeds om te kunnen lachen. Voor meer informatie over onze reizen en alle mogelijkheden kun je onze website bekijken. Zoek uit of jouw idee aansluit bij onze diensten en of wij jou kunnen helpen. Voor vragen of meer informatie kun je ons ook even bellen en dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn en of wij jou van dienst kunnen zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.