Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Touringcarbedrijf – Alle faciliteiten voor een groepsactiviteit!

Touringcars zijn een fantastische uitkomst voor groepsactiviteiten. Lekker eropuit met familie, vrienden, collega’s of tijdens een schoolreis. Het biedt comfort, sfeer en u hoeft aan het eind van een lange dag niet zelf terug te rijden. Daarbij is het ideaal als het touringcarbedrijf een wagenpark heeft met enkel de meest comfortabele, veilige en milieuverantwoorde touringcars. Hierdoor kunt u zonder zorgen op reis naar het pretpark, museum, vakantiebestemming, event of transfer tussen vliegvelden.

Daarop aansluitend biedt een touringcarbedrijf ook de meest sociale optie voor uw groepsactiviteiten. Samen uit, samen thuis, bij voorkeur met dezelfde bus. Het is zeer geschikt voor kleine tot grote groepen. Bovendien is het ook een zeer betaalbare optie waarbij u niet allemaal eigen vervoer hoeft te regelen met het risico dat een aantal weer te laat komen!

Touringcarbedrijf

De belangrijkste vraag voor ons is ‘waar gaat de reis naartoe?’. De rest wordt allemaal voor u geregeld. Het bedrijf zorgt ervoor dat u zonder zorgen op reis kunt en dat alle gasten voorzien zijn in al hun wensen op gebied van vervoer, comfort en veiligheid. Dankzij het bezit van een van de jongste wagenparken van Nederland, zijn de touringcars uitgerust met alles om uw reis onvergetelijk te maken. Denk aan mogelijkheden voor multimedia, muziek, toiletten, koelkast, een gezellige (en gecertificeerd) buschauffeur en zeer comfortabele stoelen. Dat laatste is zeker een welkome toevoeging als u na een lange dag weer instapt.

Verhuur en kwaliteit

Met het jongste wagenpark van Nederland mag u best wat verwachten. Zo vertelde we u zojuist al het een en ander over de mogelijkheden en al het comfort. Bij het touringcarbedrijf zijn de wagens goed onderhouden. Want onder kwaliteit valt naast comfort ook veiligheid. Dit betekend, naast dat de chauffeurs gecertificeerd en ervaren zijn, de bussen ook voorzien zijn van de laatste veiligheidstechnieken. Hierbij zijn ook de motoren zeer efficiënt en betrouwbaar. Dit maakt de reis ook nog eens milieuverantwoord!

Linkruil.org

Comments are closed.