Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Twee zwarte markten, met allebei duizenden producten

In dit artikel zoomen wij in op twee zwarte markten die Nederland rijk is. Allereerst zullen wij je wat vertellen over de zwarte markt in Utrecht en vervolgens over de zwarte markt in Zuidlaren.

Zwarte markt in Utrecht
De zwarte markt van Utrecht wordt ook wel de Utrechtse bazaar genoemd. Onlangs zijn de openingstijden van deze bazaar gewijzigd. De zwarte markt is namelijk langer open. Elke zaterdag en zondag kun je de zwarte markt in Utrecht bezoeken van 08:30 uur tot 17:00 uur op zaterdag en van 08:30 uur tot 18:00 uur op zondag. De zwarte markt is goed bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer (diverse buslijnen).in

Zwarte markt in Zuidlaren
De zwarte markt in Zuidlaren wordt ook wel de zwarte markt van het Noorden genoemd. Dit komt omdat Zuidlaren zich in Drenthe bevind en daarmee in het Noorden van Nederland. Je kunt op deze zwarte markt urenlang rondkijken (en natuurlijk je geld uitgeven). De producten worden aangeboden voor scherpe prijzen en er zijn tientallen verschillende kraampjes waar je van alles kunt kopen. Wij hopen dat je een gezellige dag zult hebben als je de zwarte markt van het Noorden gaat bezoeken.  Kijk altijd even op de website van de zwarte markt in Zuidlaren voor de openingstijden. Zo kom je niet voor een dichte deur te staan.

Linkruil.org

Comments are closed.