Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Twee zwarte markten onder de loep

In dit artikel zullen wij kort kijken naar twee zwarte markten in Nederland. Ben je weleens op een zwarte markt geweest? Zo niet dan weet je misschien wat je mist! Een zwarte markt staat garant voor een hele dag van plezier. Je kunt uren rondkijken op een zwarte markt. Zo’n zwarte markt bestaat uit allerlei kraampjes waar je spulletjes kunt kopen. Wat voor spulletjes zul je nu misschien denken, nou van alles! Je kunt er scheerapparaten kopen, kleding, schoenen etc. Eigenlijk kun je er bijna alles vinden.

Zuidlaren

De zware markt Zuidlaren wordt ook wel de zwarte markt van het Noorden genoemd. Dit komt omdat de markt in Drenthe ligt. De markt is regelmatig geopend, maar niet altijd. Kijk altijd even op de website van de zwarte markt Zuidlaren openingstijden om na te gaan wat de exacte openingstijden zijn. Als je voor een dichte deur komt te staan zou natuurlijk bijzonder vervelend zijn.

Zwarte markt Vleuten

Een andere markt is de zwarte markt Vleuten. Deze zwarte markt ligt centraal in Nederland, in de provincie Utrecht. Van elke hoek van het land kun je deze zwarte markt goed bereiken. Je kunt zelf bepalen of je met het openbaar vervoer gaat of met eigen vervoer (auto). Wij wensen je veel plezier toe bij een bezoek aan de zwarte markt in Vleuten of Zuidlaren.

Linkruil.org

Comments are closed.