Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vakantie Hilversum

Wilt u binnenkort op vakantie naar Hilversum? Dan biedt Britt’s BnB uw de gelegenheid om uw ervaring te verreiken met een overnachting in een oude, pittoreske haven.

Hilversum, mediastad van Nederland. Deze oude stad heeft veel te bieden. Hier kunt u ontdekken hoe televisie gemaakt wordt door een ‘Hillywood tour’ te doen. Daarnaast zijn er veel verschillende horecagelegenheden waar u heerlijk kunt eten en drinken. Verder heerst er een bruisend nachtleven. Kortom; van alles te doen voor jong en oud.

Echter beschikt dit dorp niet over een aparte sfeervolle accommodatie waar u kunt overnachten. Hier komt Britt’s bnb aan bod. Deze b&b ligt in Vinkeveen op 15 minuten afstand van Hilversum. Vinkeveen staat bekend als het groene hart van Nederland en is zeer bekend door de ‘Vinkeveense plassen’.

Grandioze plek

De bed en breakfast ligt in een oude haven aan de Goendlandsekade. Elk appartement die u bij de b&b kunt huren liggen dan ook pal aan het water. Elk seizoen weer kunt u heerlijk genieten van de prachtige horizonnen.

De plassen gaan tot aan waar het oog reikt. De omgeving zit boordevol kleine riviertjes en slootjes waar u zich kunt bewegen met een te huren kano, sloep of motorbootje.

Verder kunt u naast Hilversum, andere dorpen en steden bezoeken. Zo zijn er veel dorpen in het Gooi (Bussum, Huizen, Laren) maar ook in Wijdemeren (Loosdrecht, Breukelen, Blaricum, Abcoude, Vreeland, Loenen.) Stuk voor stuk hebben deze dorpen hun eigen karakter en zijn absoluut het bezoeken waard.

Appartement

Uw appartement is van alle gemakken voorzien. U kunt uitgebreid koken, wassen, drogen, internetten en tv kijken. Ook zijn er in een aantal appartementen een BBQ’s aanwezig. Voor meer informatie over de voorzieningen kunt u hier een kijkje nemen. Kortom; verreik uw vakantie Hilversum met Britt’s BnB voor een onvergetelijke ervaring!

Linkruil.org

Comments are closed.