Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vakantie Macedonië

Misschien is Macedonië niet het eerste land waar je aan denk om naar toe te gaan op vakantie. Toch wordt het land steeds populairder onder Nederlandse vakantiegangers. Er is veel te beleven in het land, het weer is er ’s zomers doorgaans erg mooi en de natuur is er prachtig. Het land heeft in principe alle ingrediënten voor een prachtige vakantie.

Er zijn in Macedonië een aantal populaire bestemmingen. Ten eerste is dat de stad Ohrid. De stad Ohrid lig in de gemeente die dezelfde naam heeft in het zuiden van Macedonië. Ohrid is een oude stad en derhalve zijn er veel monumenten te vinden in de stad. Als je door de stad loopt kun je je een beeld vormen van de geschiedenis die zich in de stad heeft afgespeeld. Tevens ligt er een groot natuurgebied nabij de stad.

Naast Ohrid is één van de grote trekpleisters van Macedonië natuurlijk de hoofdstad Skopje. In Skopje wonen zo’n half miljoen mensen en is daarmee naast de hoofdstad tevens de grootste dag in Macedonië. Skopje ligt in het noorden van Macedonië aan de rivier de Vardar. Hoewel er ook in Skopje veel monumenten zijn en de stad een en al cultuur uitademt, kent de stad tevens een bruisend uitgaansleven. Je kunt in de stad bij verschillende goede restaurants eten en er zijn verschillende uitgaansgelegenheden in de stad. Hiermee doet een stad als Skopje absoluut niet onder voor veel andere Europese steden en valt er echt een heel hoop te beleven in Macedonië. Echt een aanrader dus.

Linkruil.org

Comments are closed.