Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vakantie op IJsland, geboekt direkt op IJsland waar de ervaring het grootst is

Uw professionele partner voor uw vakantie naar IJsland is Nordic Travel, gevestigd op IJsland. Profiteer van onze tientallen jaren ervaring. Toen Willem van Blijderveen in 2000 IJslandspecialist stichtte, besloot hij in zee te gaan met de mensen die nu Nordic Travel runnen, en diezelfde mensen hebben al die jaren als tussenpersoon alle IJslandproducten voor IJslandspecialist verzorgd. Maar nu voor het eerst, heeft u de kans om direkt bij Nordic Travel te boeken. Dit maakt uw reis goedkoper, en nóg beter georganiseerd! Het volmaakte recept voor een superfijne vakantie op IJsland!

Vakantie IJsland is een onvergetelijk avontuur met indrukwekkende landschappen, spektaculaire natuurschouwspelen en een magische wijdsheid. Het is een land van vuur en ijs, en het is het land van de Vikingen, met geysers, lavavelden, vulkanen, hete bronnen, noorderlicht, middernachtszon, machtige gletjsers en nog veel meer. De Blue Lagoon en de hoofdstad Reykjavík zijn hoogtepunten die internationaal bekend zijn en niet lang geleden stond IJsland op de vijfde plaats in de Lonely Planet top tien van avontuurlijke vakantielanden.

U kunt vanaf onze website direkt uw reispakket samenstellen en ons uw boeking of aanvrage sturen. Als u vragen heeft, kunt u die met een aanvrage meesturen, of ons een e-mailtje sturen. Wij zullen altijd binnen 24 uur (werkdagen) antwoord geven. Eventueel kunt u ook bellen, als u dat prettiger vindt, en twee van onze medewerkers spreken Nederlands.

Linkruil.org

Comments are closed.