Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Veilig op stap met een SOS armband

De schrik van iedere ouder is je kind uit het oog verliezen! Kinderen zijn zo vlug als de snelheid van het licht, even een seconde de andere kant op kijken en je bent ze zo kwijt in de drukte bij pretparken, vliegvelden of het strand.  Vergeet dan geen sos bandjes of polsbandjes  voor uw kinderen. Door de leuke designs van deze unieke polsbandjes voor kinderen, vindt zelfs de meest eigenwijze peuter het leuk om een SOS polsbandje te dragen.

Videozuil huren

Het huren van een videozuil kan eenvoudig en snel via de website van Videozuil-huren. Hier kunt u alle informatie vinden over het meest originele en uniek manier van feliciteren. Verras uw gasten met dit prachtige apparaat en geniet zelf na afloop van de meest hartverwarmende filmpjes.

De oplossing, een sos armband

Met een kleurige trendy sos armband is een lange zoektocht niet nodig! Het werkt heel eenvoudig: vul de naam van je kindje en je telefoonnummer in op het briefje in het spatwaterdichte SOS armband. Zodra je kind verdwaald raakt en mensen proberen te achterhalen bij wie dat meisje of jongetje nou hoort, hoeven zij alleen maar het armbandje te bekijken en jouw nummer te bellen. Deze armbandjes, waar je zelf de gegevens van je kindje op kan laten graveren, zijn superhandig in de menigte, schoolreisjes of om te berichten over je kindje. SOS armbanden zijn er in allerlei soorten en maten en soms verbazingwekkend technisch. Natuurlijk kunt u uw horloge laten graveren met uw adresgegevens maar dit is niet verstandig in verband met uw privacy. Daarom raden wij altijd een naam met telefoonnummer aan. Zo kan er altijd gebeld worden. Het is ook mogelijk om twee telefoonnummers op het sos bandje te graveren indien u niet altijd dezelfde telefoon bij u heeft.

In geval van nood

De gepersonaliseerde armbandjes geven cruciale gegevens weer zoals: naam, telefoonnummers en/of medische informatie. De bandjes kunnen levens redden doordat de informatie direct beschikbaar is voor het geval er iets gebeurt. De polsbanden bevatten cruciale informatie (SOS en/of medisch) zodat direct de juiste personen benaderd kunnen worden. Dankzij hoogwaardig siliconen is het bandje makkelijkom de hand te doen en gaat het niet kapot. Direct de juiste informatie zichtbaar en beschikbaar.

Linkruil.org

Comments are closed.