Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verhuisliften van verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen brengen iedere inboedel boven

Verhuizen was voor mij echt helemaal nieuw. Ineens ben je 25 jaar en is het hoog tijd je vleugels uit te slaan en het nest te verlaten. Wennen hoor, want die schone was in mijn kast, mijn keurig opgemaakte bed en de kookkunsten van mijn moeder zal ik missen. Maar aan de andere kant is het hebben van een eigen plek natuurlijk ook heel aantrekkelijk. Ik had een aardig bedrag gespaard en kon een leuke etage huren in het centrum. Een ideale locatie natuurlijk voor avonden stappen want je rolt zo je bed in na een avondje doorzakken en voor het geven van feestjes is het ook ideaal. Het Centraal Station is om de hoek en een kratje bier is zo gehaald bij de supermarkt 2 deuren verder.

Maar voordat ik kon gaan feesten, moest ik nog wel even de verhuizing regelen. Aan 1 of 2 verhuizers zou ik voldoende hebben, maar waar ik me wel zorgen over maakte was het naar boven krijgen van de zware spullen zoals mijn bank, wasmachine, bed en wandmeubel. Want die smalle steile trappen op met mijn spullen was uitgesloten. Iemand tipte mij contact op te nemen met verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen in Rotterdam. Dus dat heb ik dan ook gelijk gedaan. Telefonisch gaf ik aan dat mijn spullen via het raam naar boven gebracht zouden moeten worden en de medewerker vertelde mij dat dit geen enkel probleem was. Ze verhuren namelijk speciale verhuisliften. Deze verhuisliften kun je huren inclusief chauffeur. Die weet precies hoe zo’n lift werkt. Ik besloot ervoor te gaan.

Afgelopen weekend was het dan zover. De verhuizer van verhuisbedrijf Jan Schut Verhuizingen heeft mijn spullen met behulp van de verhuislift boven gebracht en ik heb samen met mijn ouders en vrienden alles een plek gegeven. En ik ben zeer te spreken over het resultaat! Het ziet er best gezellig uit. Ik kan nog wel wat accessoires gebruiken en ook kom ik nog wat keukenspullen tekort, maar ik mag zeker niet klagen. Het was een lange en spannende dag die we hebben afgesloten met een biertje natuurlijk. En volgende week is mijn housewarming. Heb er zin in!

Linkruil.org

Comments are closed.