Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vertrek nu naar Malaga

Malaga   is gelegen aan de toeristische Costa del Sol en is de op 5 na grootste stad in Spanje.   Malaga heeft veel bezienswaardigheden waardoor het zo een populair vakantiebestemming is geworden. Er is voor ieder wat wils, voor de jongeren  is er een heus uitgaansleven, voor diegene die geïnteresseerd zijn in voetbal kunnen altijd een match gaan kijken  van Malaga CF die in de eerste klasse spelen in Spanje voetbal.  Boek je vakantie nu al en vertrek lastminute naar Spanje.

In het centrum van Malaga  kan je verschillende discotheken terugvinden met diverse muziekstijlen er is dus zeker wat wils voor iedereen. Indien je iemand bent die graag weg gaat maar liever niet naar de drukke discotheken gaat, zijn er ook genoeg leuke bars waar je op je gemak iets kan drinken tot in de vroege uurtjes.

Indien je een echte voetbal fanaat bent kan je het  La Rosaleda stadion bezoeken in  Malaga of zelfs een match van Malaga FC gaan bekijken waar  enkele bekende voetballerss spelen.  Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Voor de mensen die van geschiedenis houden is Malaga ook de perfecte vakantie bestemming. Malaga is de plaats waar de schilder Pablo Picasso geboren is en waar een museum opgebouwd is dat aan hem toegewijd is.  In dit museum kan je veel van Picasso’s kunstenwerken bezichtigen die geschonken zijn door  zijn familie.

Ook zijn er tal van kathedralen en forten in Malaga aanwezig indien je interesse hebt in  mooie sierwerken en mooie afwerkingen.   Om je dag door te brengen is het ook altijd mooi om de haven te bezoeken.  Vroeger was het een handelshaven maar ondertussen is er een winkelcentrum gebouwd en zijn er tal van cafés en restaurants terug te vinden.  Interesse om op vakantie te gaan naar Malaga?  Surf dan zeker naar Lastminutes Spanje om je vakantie te boeken.

Linkruil.org

Comments are closed.