Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vindt jouw luxe touringcar hier!

Op zoek naar vervoer op maat voor jouw reis of dagje uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een touringcar bedrijf dat al jaren lange ervaring heeft. We hebben diverse touringcars die elk unieke eigenschappen hebben die per reis ideaal zijn. Met de huidige omstandigheden vinden wij het noodzakelijk om te vermelden dat al onze touringcars corona-proof zijn gemaakt zodat wij alsnog onze bussen kunnen aanbieden voor dagjes weg. Wil je weten wat we allemaal aanbieden en wat het totale kostenplaatje wordt voor jouw reis? Neem dan contact met ons op om een offerte te maken of lees het artikel nog even door voor meer informatie.

Full-service

De meeste verwachten bij een touringcarbedrijf dat ze het vervoer regelen en dat dat het dan is. Maar wij bieden een full-service aan gedurende de hele reis. Onze chauffeurs zijn niet alleen chauffeurs maar zijn ook gastheren en -vrouwen. Zij zorgen ervoor dat de reis naar bestemming een onvergetelijke beleving wordt vol comfort en plezier. De luxe touringcar is uitgerust met de laatste technische snufjes dus op hete dagen hebben we een airco en de koudere dagen een goede verwarming.

Specificaties

Iedere luxe touringcar heeft zijn eigen specificaties. Welke specificaties dat zijn hangt volledig van jezelf af. Er zijn mogelijkheden om een mini bar mee te nemen zodat je gasten altijd wat te drinken kunnen pakken of er kunnen zelfs hapjes worden geregeld. De bussen zijn ook allemaal elektrisch om zo een steentje bij te dragen aan het milieu. Ben je door dit artikel geïnteresseerd geraakt in onze diensten of touringcars? Neem dan contact met ons op! Het telefoonnummer kan vinden op onze website of je kan ons mailen. We zien je graag verschijnen en wensen je alvast veel plezier met je toekomstige reis. Vergeet niet te reserveren!

Linkruil.org

Comments are closed.