Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vinkeveen

Vinkeveen is een oud dorpje gelegen in de provincie Utrecht. Het dorpje staat bekend om haar natuur en de Vinkeveense plas. Om deze redenen wordt het dorp ook wel “het Groene Hart van Nederland” genoemd.

Sport

Er is ontzettend veel te doen qua sport in het dorp. Vooral op de plas worden er veel watersporten beoefend. Jong en oud, ervaren of onervaren. Iedereen kan hier uit de voeten. Er worden lessen aangeboden maar alleen apparatuur huren ligt ook in de mogelijkheden. Zelfde als met zeilen en duiken. U kunt hier ook, mits in het bezit van een te verkrijgen visvergunning, ontspannen een hengeltje uit gooien om vissen te vangen.

Evenementen

Het hele jaar door worden er in het dorp, eveneens voor jong en oud, allerlei evenementen georganiseerd. Er zijn buurthuizen, videoclubs, Nieuwjaarsduik, Jaarmarkten, hardloopwedstrijden, watersportwedstrijden en nog heel veel meer!

Verblijf

Tijdens uw vakantie zijn er een aantal plekken waar u goed aan de plassen kan overnachten. De knusse en meeste “Vinkeveense plassen ervaring” is toch wel Britt’s BnB. De appartementen van deze bed en breakfast liggen pal aan de plas. Ontbijten, lunchen, dineren en uw dag doorbrengen aan en op het water. Het is bijna te mooi om waar te zijn. De BnB ligt dan ook in een haven wat het geheel zeer sfeervol maakt. Verder zijn de appartementen van alles voorzien: complete keuken, wasmachine, droogtrommel, wifi, satelliet TV, bed- en badlinnen. U hoeft naast uw standaard reiskoffertje helemaal niks mee te nemen. Verder krijgt u hier elke ochtend vers in huisgemaakt ontbijt zodat u uw dag goed kan beginnen.

Linkruil.org

Comments are closed.