Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Weekend weg vlakbij Amsterdam

Wilt u er eindelijk is even lekker tussenuit? Dan is Amsterdam bezoeken nog zo’n slecht idee niet. Het is een grote bruisende stad vol met cultuur, bezienswaardigheden, musea, attracties, winkels en nog heel veel meer. Een dag is te kort, vandaar dat een weekend een erg goed idee is! Alleen zijn veel hotels erg duur in Amsterdam. Daarnaast slaapt de stad nooit. De hoge prijzen en drukte schrikken veel mensen af. Voor deze mensen bieden wij een ideale oplossing, namelijk Britt’s BnB!

Dit is een gezellige bed en breakfast op geringe afstand van Amsterdam. Hier vertoeft u midden in de natuur. Tegen een kleine prijs kunt u dus heerlijk rustig overnachten in uw eigen appartement. Verder zorgt uw gastvrouw ervoor dat u tijd hier soepel en aangenaam verloopt.

Appartement

Er zijn 4 2-persoons appartementen te huur. Het is mogelijk om een derde bed te huren. Het is erg knus maar met 2 personen heb je alle ruimte die je nodig hebt. Lekker kokkerellen in uw eigen volledig uitgeruste keuken of lekker knoeien op de bbq. Het ligt allemaal in de mogelijkheden. Uiteraard is er WIFI en een tv met digitene aanwezig. U heeft werkelijk waar alle gemakken die u thuis gewend bent.

Kortom is dit de ideale plek om te verblijven als u een weekendje op stap gaat in Amsterdam.

Linkruil.org

Comments are closed.