Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wegbelijning voor veiligheid op de weg

Wegbelijning is vakwerk

 

Veiligheid en duidelijkheid op de wegen is een van de punten waar wij als organisatie mee bezig zijn. Wij helpen een handje door middel van wegbelijning. Deze belijning vind je overal weer terug. Doormiddel hiervan zijn veel situaties een stuk veiliger geworden. Denk bijvoorbeeld aan kruispunten waar staat aangegeven wie er voorrang heeft. Of simpelweg de middenlijn van de wegen om de auto’s uit elkaar te houden. Om duidelijkheid in het verkeer te houden, moet de wegbelijning natuurlijk juist maar ook helder worden gezet. Het kan natuurlijk voorkomen dat de huidige belijning er al vele jaren ligt. Dan kan het nodig zijn om dit over te laten spuiten of opnieuw te laten aanbrengen zodat iedereen weer duidelijk de lijnen ziet staan.

 

Onze ervaringen en specialiteiten

Wij hebben al meer dan tachtig jaar ervaring binnen dit vak en dit brengt natuurlijk ook zijn benodigde kennis met zich mee. Door middel van specialistische middelen, zoals machines, kunnen wij de lijnen recht en met hoge kwaliteit aanbrengen op elk soort ondergrond. Zo kunnen de weggebruikers in alle soorten weersomstandigheden zich veilig in het verkeer begeven. Wij streven er dan ook naar om de lijnen met een zo hoog mogelijke kwaliteit aan te brengen. Daarnaast zorgen wij ook dat wij enkel duurzame producten leveren. Dit betekent dat de levensduur van alle producten die wij hebben relatief hoog zijn. Zodat ze niet binnen een korte tijd weer opnieuw hoeven worden aangebracht.

 

De marktleider

Door de tachtig jaar heen, zijn wij uitgegroeid tot de marktleider wanneer het gaat om wegbelijning. Dit betekent onder andere dat je ons werk op veel verschillende plaatsen tegenkomt. Zo zijn wij verantwoordelijk voor de meeste markeringen en belijningen die je in ons land tegenkomt op de openbare wegen. Daarnaast doen wij ook veel van de markeringen bij bedrijventerreinen en is ons werk zelfs op Schiphol terug te vinden.

Linkruil.org

Comments are closed.