Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wegmarkering voor veiligheid onderweg

Welke wegmarkering heb jij nodig?

 

 

Wel eens stilgestaan bij de wegen in ons land? Als je de wegen vergelijkt met wegen in het buitenland zal je opvallen dat de wegen in Nederland aangenamer en duidelijker zijn. Dit komt onder andere door de wegmarkering die is aangebracht. Deze zorgen er namelijk voor dat alle weggebruikers worden geattendeerd op de voorrangsregels, maar ook op de kantlijnen of het midden van de weg. Hierdoor zijn wegen steeds veiliger geworden en is er een vermindering van het aantal ongelukken in een jaar. Wij zijn trots dat wij hierbij ons steentje hebben kunnen bijdragen. Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren die te maken hebben met de veiligheid op de weg. Maar de wegmarkeringen die in ons land aanwezig zijn hebben wij voornamelijk mogen zetten en daar zijn wij natuurlijk trots op.

 

Ons aanbod voor jou

Je ziet natuurlijk vele verschillende soorten belijningen en dergelijke. Dit komt omdat niet elk product voor elk project handig of geschikt is. Daarom kijken wij graag met u naar de locatie waar het product gezet moet worden. Wij kunnen u dan bepaalde producten aanbevelen, zodat je er zeker van kan zijn dat je het juiste product kiest voor de locatie en situatie. Ons productaanbod verschilt van wegenverf tot en met blindegeleidenstrepen. Door dit complete assortiment, zit het juiste product voor jou er ongetwijfeld tussen. Mocht je zelf nog twijfelen over de producten, dan kun je altijd nog eens om het deskundige advies vragen van een van onze medewerkers.

 

Vakkundige kwaliteit

Zowel onze producten als onze diensten bieden wij aan met de hoogste kwaliteit. Wanneer je met ons in zee gaat voor de wegmarkeringen, weet je zeker dat je de juiste en beste markeringen daarvoor terugkrijgt. Wij nemen de kwaliteit ook erg serieus binnen de organisatie. Daarom proberen wij keer op keer onze diensten geheel op maat te maken voor elk project op zich.

Linkruil.org

Comments are closed.