Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zorgvakanties en senioren vakanties

Hieronder vindt u verschillende soorten vormen van vakanties voor zowel senioren, mensen met een beperking of alleenstaande ouders.

Vakantie voor eenoudergezinnen

Als u een alleenstaande ouder bent en dus dagelijks de volledige zorg heeft over uw kind(eren), dan kan dit natuurlijk best pittig zijn. Als u er graag een week tussenuit zou willen maar u heeft daar niet de mogelijkheden voor, of ziet u het simpelweg niet zitten om in uw eentje met uw kind(eren) bijvoorbeeld te gaan kamperen dan is een vakantie met eenoudergezinnen misschien iets voor u.

Vakantie voor senioren

Als u al wat ouder bent dan laat uw leeftijd u misschien soms beperken in de dingen die u graag nog zou willen doen, zo ook in reizen. Bent u al wat ouderen en heeft u weinig tot geen begeleiding nodig dan kan u het beste kiezen voor seniorenvakantie waar een eventuele mogelijkheid is tot lichte zorg.

Vakanties voor senioren met zorg

Zoals hierboven al staat kan het zijn dat als u al wat ouder bent dat u zich laat tegenhouden bij het maken van een reis. Dit is natuurlijk helemaal niet nodig. Als u dagelijkse hulp of zorg nodig heeft dan kan het wat voor u zijn om op een begeleide vakantie voor ouderen te gaan. Bij deze vakanties krijgt u alle zorg die u nodig heeft. Dit is zowel voor het verblijf als tijdens het verblijf.

Vakanties voor mensen met een visuele beperking

Vaak is op een normale vakantie gaan voor u niet mogelijk, daarom zijn er tegenwoordig ook speciale vakanties die georganiseerd worden voor mensen met een visuele beperking. Hierbij zal de accommodatie aangepast worden op de beperking en is er ook altijd hulp aanwezig die eventueel kan helpen mocht er iets zijn wat niet lukt.

Vakanties voor mensen met zorg tot 65 jaar

Vakanties met zorg hoeven niet per se voor mensen te zijn die 65+ zijn. Vakanties met zorg kunnen ook voor mensen geregeld worden die zorg nodig hebben en onder de 65 jaar zijn. ZIt u bijvoorbeeld in een rolstoel of heeft u iets anders waardoor u net dat extra beetje zorg nodig heeft tijdens de vakantie, dan zijn er ook vakanties voor mensen die zorg nodig hebben maar nog geen 65 jaar zijn. Ook bij deze soort vakanties zullen de accommodaties naar wens worden aangepast en wordt er de zorg geboden die nodig is

Linkruil.org

Comments are closed.