Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zwolle, een bruisende stad

In Zwolle kun je veel leuke dingen doen. Je kunt er winkelen door de diverse winkelstraten te bezoeken, of lekker uit eten. Naast de leuke activiteiten zijn er ook serieuzere zaken te vinden in Zwolle. In dit artikel zullen wij kort stilstaan bij twee van deze, namelijk het ziekenhuis van Zwolle en de IND in Zwolle.

Ziekenhuis Zwolle

Het ziekenhuis in Zwolle is in 2013 compleet vernieuwd. Een nieuw gebouw op een strategische plek in Zwolle. Het voordeel van de nieuwe plek is de goede bereikbaarheid. Zo kun je eenvoudig naar het ziekenhuis reizen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Als je met het openbaar vervoer naar het ziekenhuis afreist dan ben je er binnen 15 minuten vanaf het station. Dat is nog eens snel!

IND Zwolle

De IND Zwolle bekijkt aanvragen van mensen die vanuit  het buitenland in Nederland willen komen wonen. Denk hierbij aan vluchtelingen bijvoorbeeld. De IND heeft in Nederland 9 kantoren, waaronder dus één in Zwolle. Je kunt de IND bezoeken in Zwolle door langs het kantoor te gaan. Het kantoor kun je vinden aan de achterzijde van het NS station Zwolle. Vanaf het station is het enkele minuten lopen. Kortom, de IND in Zwolle is dus net als het ziekenhuis erg goed bereikbaar.

Linkruil.org

Comments are closed.