Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

7 dingen die je niet kunt vergeten op je bruiloft

Voor een bruiloftindex moeten veel dingen geregeld worden. Als je bijna gaat trouwen is het vooruitzicht leuk, maar ook druk en spannend. Wat je niet wilt is dat bepaalde dingen niet of niet goed geregeld zijn. Natuurlijk heb je mensen die jullie helpen bij de voorbereiding van de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan ceremoniemeesters of jullie ouders. Dit is wel een bedankje op de bruiloft waard. Toch wil je zelf ook veel doen, het is en blijft jullie dag.

Wat kun je niet vergeten bij de voorbereiding van jullie bruiloft?
Er zijn standaard dingen die je vanzelfsprekend regelt voor jullie bruiloft. Toch zijn er een aantal zaken die je niet kan vergeten. Hieronder vind je een opsomming:

 • Een geschikte trouwauto
 • Een mooie feestlocatie
 • Het selecteren van de dag gasten
 • Ceremoniemeesters vragen voor hulp
 • Ouders/familie vragen voor hulp
 • Bedankje voor tijdens de bruiloft
 • Bedankje voor na de bruiloft

Soorten van bedankje voor de bruiloft
Misschien denk je, een trouwauto en feestlocatie dat is logisch. Maar een bedankje? Ja, een bedankje is iets wat niet als eerste naar boven komt. Maar wist je dat veel bruidsparen een kleinigheidje kopen voor de dag gasten en/of receptiegasten? Deze kleinigheidjes kunnen de gasten aan het einde van de avond meenemen. Waaraan kun je denken als het gaat om een bedankje voor een bruiloft? Er zijn verschillende soorten bedankjes. Vier bekende bedankjes zijn:

 • Eetbaar bedankje
 • Non-food bedankje
 • D.I.Y. Bedankje
 • Cadeaus als bedankje

Voor wie zijn de bedankjes geschikt?
Vaak wordt er door het bruidspaar iets in elke categorie gekocht. Een eetbaar en non-food bedankje is geschikt om te geven aan de daggasten / receptiegasten. Bij een eetbaar bedankje kun je denken aan een chocoladereep met jullie trouwdatum op de wikkel. Of een hartenblikje met echtgenootjes. Een D.I.Y. Bedankje is een creatief cadeautje. Dit bedankje kun je zelf maken, zoals een potje, zakjes, labels of stickers. In de zelfgemaakte potjes of zakjes kun je bijvoorbeeld mr & mrs snoepjes stoppen. Dit bedankje is geschikt voor de ceremoniemeesters en andere mensen die net wat meer hebben bijgedragen aan de voorbereiding van jullie bruiloft. Tenslotte zijn er de cadeaus als bedankje. Dit kun je geven aan bijvoorbeeld je ouders. Bij cadeaus kun je denken aan bijvoorbeeld een armband, horloge of een gift card.

Bedankje bruiloft bestellen
Ben je op zoek naar een bedankje om tijdens of na de bruiloft weg te geven? Dit kan voor jezelf zijn of voor andere mensen. Bedankjes kun je online bestellen in de webshop van Weddingdeco. Weddingdeco is dé trouwwebshop van Nederland. Bekijk de webshop voor het complete assortiment. Uiteraard kun je altijd contact opnemen voor meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.