Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De grootste fout die mannen maken wanneer ze vrouwen ontmoeten.

De grootste fout die mannen maken wanneer ze vrouwen ontmoetenDe grootste fout die mannen maken wanneer ze vrouwen ontmoeten.

Wat is de grootste fout die mannen maken, wanneer ze vrouwen ontmoeten? Heb jij enig idee? Stel jezelf eens voor: Je staat voor een prachtige vrouw. Ze is lekker, mooi, sexy en vanuit het niets begint ze met jou te praten. Ze laat duidelijk merken dat ze je interessant vindt. Ze stelt je namelijk allerlei vragen, zoals wat voor werk jij doet, wat jouw favoriete kroeg is, naar welke club jij het liefst gaat, wat jouw favoriete eten is. Ze blijft maar doorgaan. Jij denkt vervolgens bij jezelf: ‘Wauw, dit is geweldig, zij is echt in mij geïnteresseerd’. Je bent zo enthousiast dat zij met je praat en interesse in je toont, dat je op het punt staat om de grootste fout te maken, die mannen maken wanneer ze vrouwen ontmoeten. Vervolgens verdwijnt alle interesse die de vrouw in je heeft, als sneeuw voor de zon…

Je vraagt haar niet naar haar interesses.

Je vraagt haar niet naar haar interesses. Dit is een fout die heel veel mannen maken wanneer ze in gesprek zijn met een vrouw. Ze stellen haar geen vragen over haar interesses. Heb je het zelf al eens meegemaakt, dat je in een gesprek bent met een vrouw waarbij zij alle vragen stelt en jij alleen maar over jezelf aan het vertellen bent? Zij stelt maar allerlei vragen, maar jij stelt haar geen enkele vraag over haar en de dingen die zij leuk vindt. Vervolgens daalt de interesse die deze vrouw in je had. Haar aandacht dwaalt af, ze stelt steeds minder vragen en vervolgens zegt ze dat ze nog even iets anders gaat doen. Dit gebeurt zo vaak dat het ergerlijk is. Let goed op wat ik nu ga schrijven: wanneer je met een vrouw staat te praten en zij stelt je allerlei vragen over jou, zorg er dan voor dat je ook interesse toont in haar en haar belevingswereld.

Mannen die deze fout vaak maken missen heel vaak kansen om met een vrouw te daten. Ga voor jezelf eens na hoe vaak jij in een dergelijke situatie hebt gezeten. Zorg er dus voor dat jij interesse in haar toont.

Ga voor meer flirttips naar flirttips.be!

 

Linkruil.org

Comments are closed.