Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een kindje op komst

Wanneer er een kindje op komst is, is dat natuurlijk een leuke gebeurtenis. Bij de eerste zwangerschap zullen er veel vragen aanwezig zijn bij de aanstaande moeder. Hoe gaat het allemaal, in welke fases bevinden ik en mijn kindje zich en waar moet ik allemaal rekening mee houden? Om aanstaande moeders hierbij te ondersteunen zijn er diverse websites met informatie te vinden.

De verschillende fases

Een van de onderdelen van de zwangerschap waar van het erg goed is om op de hoogte van te zijn, zijn de diverse fases die een aanstaande moeder door gaat bij de zwangerschap. Zo wordt de zwangerschap ook wel onderverdeeld in 3 trimesters. Het eerste trimester heeft betrekking op de eerste week tot de 13e week. Het tweede trimester heeft betrekking op de 14e week tot de 27e week, en het derde en laatste trimester heeft betrekking op de 28e week tot en met de 40e week, ook wel de bevalling.

Het derde trimester

In het derde trimster, ook wel de 28e week, bevinden er zich diverse veranderingen voor het kindje. Er wordt in deze periode ook wel gesproken van de belangrijkste ontwikkelingen voor het kindje. Zo worden de hersenen ontwikkeld en zijn ze bijna volledig ontwikkeld voor de geboorte. Ook gaan de ogen van de baby open. Tevens kunnen de ogen nu tranen produceren. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de diverse ontwikkelingen en veranderingen die zich plaats vinden in de buik bij de baby. Om meer te weten te komen over deze veranderingen kun je eens en kijkje nemen op http://28wekenzwanger.nl.

Linkruil.org

Comments are closed.