Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Feestlocatie Krimpenerwaard

Feestlocatie Krimpenerwaard

 

Zoekt u de geschikte feestlocatie in Krimpenerwaard? Dan bent u bij het Koetshuis aan het juiste adres. U kunt zalen huren voor uw bruiloft ceremonie en het feest na het gegeven ja-woord. Maar ook voor jubilea, bedrijfsfeesten en verjaardagen is het Koetshuis ideaal! 

 

Ieder feest is anders en moet dus ook uniek benaderd worden. We helpen met om de zaal zo in te richten dat het toevoegt aan de sfeer die u graag wilt zien tijdens één van de privé aangelegenheden. Een feestlocatie in Krimpenerwaard die aan uw feest verwachtingen zeker zal voldoen. Samen kijken we naar de juiste opstellingen van tafels, inrichting en aankleding van de tafels. 

 

We maken er een onvergetelijke dag en avond van!

 

Onze beschikbare zalen

We bieden voor privé aangelegenheden twee zalen aan. De koetsier zaal en de ruiter zaal. Naar aanleiding van het aantal personen zal de zaal gekozen worden. Beide zalen hebben ook een eigen sfeer en dragen op hun eigen manier bij aan de feeststemming. De ruiter zaal biedt ruimte voor ongeveer 220 personen terwijl de koetsier zaal ruimte heeft voor maximaal 80 personen. Deze zaal is wat intiemer en dus ideaal voor lunches, high tea’s of zakelijke bijeenkomsten.

 

Alles draait om een mooie locatie

Je wilt tijdens een feest wel een prachtige locatie hebben om er een mooie dag van te maken. Bij de feestlocatie in Krimpenerwaard kunt u er van uit gaan dat u de beste service en kwaliteit ontvangt. We bespreken samen al uw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvend gesprek.

Linkruil.org

Comments are closed.