Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gastouder of oppas in Zwolle

Als je kinderen hebt komt het weleens voor dat je een dagje weg wilt zonder de kids of een avondje uit met je partner. In zulke situaties zul je een oppas moeten hebben die kan oppassen op je kinderen. Ben je er al uit of het een oppas of gastouder wordt? Wat zijn verschillen? In dit artikel zullen wij dit kort bekijken.

Oppas

Een oppas is er voor af en toe, als je bijvoorbeeld één keer per maand een avondje uit gaat. In zulke gevallen is een oppas ideaal. Een oppas in Zwolle is niet zo heel lastig om te vinden. Er zijn genoeg tienermeiden bijvoorbeeld die graag op je kindje willen passen.

Gastouder

Een gastouder is er meer voor de vastigheid, als je bijvoorbeeld elke vrijdag oppas nodig hebt. Als je met een gastouder in zee gaat dan wordt er ook een contract opgesteld. Hierbij wordt vaak een minimum aantal uren per week/maand afgesproken. Dit is dus anders dan een oppas, daar is geen sprake van een contract. Een gastouder in Zwolle is ook eenvoudig te vinden, net als een oppas. Er zijn veel mensen die gastouder zijn, dus in elke wijk in Zwolle is wel een leuke gastouder te vinden. Een gastouderbureau kan je helpen bij het vinden van een goede gastouder.

Linkruil.org

Comments are closed.