Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Heb jij al een leuk moederdag cadeau?

Moederdag komt eraan! Hoog tijd dus om een leuk geschenkje te kiezen om de mama’s in de bloemetjes te zetten! Weet jij al hoe je je mama wil verrassen op zondag 10 mei?

Misschien met een leuk fotogeschenk?

Fotocadeautjes doen het altijd goed! Mama’s houden er immers van om altijd een leuke herinnering aan gezellige familiemomenten bij zich te hebben. Kies een extra grote fotolijst en maak een collage van jullie mooiste foto’s samen!

DKN65SK3

Of eerder een keuken gadget?

Heel wat mama’s houden ervan om in de keuken te staan. Ook leuke gadgets voor in de keuken zijn dus een goed idee. Kies een grappig accessoire van Alessi, ga voor leuke keukendecoratie, of zie het groot en kies voor een nieuw hip keukentoestel!

Een zelfgemaakt moederdag cadeau!

Zelfgemaakte cadeaus van de kids doen het altijd heel erg goed! Een mooie tekening of een leuk knutselwerkje is dan ook altijd een goed idee. Kies voor een leuk fotolijstje en geef de kindertekeningen een ereplaatsje aan de muur!

Of toch een verwencadeau?

Mama’s werken hard voor het gezin! Een verwencadeau is dan ook altijd een goed idee. Een lekker flesje wijn, een doosjes pralines, of een set badkamer accessoires zijn leuk om de mama’s een ontspannen avond te bezorgen!

En misschien wel een juweeltje?

Een halsketting, een armband of een ring… Diamonds are a girl’s best friend! Sierraden doen het dan ook altijd goed. Ook hier hoef je niet noodzakelijk voor dure accessoires te gaan. Erg leuk zijn kettinkjes waar foto’s in kunnen, of armbandjes die door de kinderen gemaakt zijn. Geef deze juwelen met een aangepaste juwelenhouder voor in de badkamer. Succes gegarandeerd!

Linkruil.org

Comments are closed.